Firma HPSTECH svojim kupcima nudi širok spektar standardnih i specijalizovanih proizvoda u različitim sektorima industrije kao što su rudnici, čeličane, procesna industrija, prehrambena industrija, poljoprivreda, mašinska obrada, papirna industrija, itd.

U standardnoj ponudi HPSTECH-a su svi tipovi industrijskih kotrljajnih ležaja sa fokusom na visoko brzinske i precizne ležaje za visokobrzinske elektro motore CNC motor vretena, ležajevi za uležištenje navojnih vretena, linearne komponente – šine i kolica. Takođe, u ponudi su i visoko brzinski ležajevi za rotore dentalnih turbina i mikromotore.

HPSTECH pored navedenih proizvoda nudi i različite tipove mašinskih elemenata za prenos snage – spojnice, originalne rezervne delove proizvođača CNC mašina za obradu radnih i potpornih valjaka u čeličnoj industriji, različite tipove vibro sita za separaciju sačme, kamena, itd.

Naši partneri su svetske renomirane i vodeće firme u svojim oblastima primene kao što su: NSK-RHP, BIBBY TURBOFLEX, TB WOODS, ROTEX, CHURCHIL GRINDERS. Njihovo bogato iskustvo i “know-how” doprinose da njihovi proizvodi budu visoko pozicionirani, kako pouzdanošću i kvalitetom, tako i dugotrajnošću.

SRPS ISO 9001:2015

Sertifikati

U cilju daljeg poboljšanja nivoa usluga prema svojim kupcima, HPSTECH, od februara 2020. godine primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda SRPS ISO 9001:2015.

Zašto izabrati HPSTECH?

HPSTECH nudi brendove vrhunskog kvaliteta po konkurentnim cenama.
Za sve navedene proizvode obezbeđena je tehnička podrška aplikacionih inžinjera.